For klubber

Få egen app til klubben din! Distribuer nyheter fra klubben, kommuniser internt og få ut all klubbinformasjon – alt på ett sted og på den enheten som absolutt alle har, smarttelefonen!

I tillegg bidrar den til ekstra inntekter i klubbkassa!

UpSport gir klubben din uante muligheter! Konseptet er enkelt. Jo flere som velger å bruke din Klubb-app, desto mer inntekter genereres til klubben.

UpSport sin Klubb-app inneholder en egen kanal for nyhetsdistribusjon og en egen kommunikasjonskanal, der alle i klubben kan kommunisere med hverandre, f.eks. treneren med sine utøvere og/eller foreldrene, utøverne og/eller foreldrene seg imellom, styret med alle medlemmene osv. og selvfølgelig med bilder om man ønsker det. Klubben kan selv administrere menyen og velge hvilke menypunkter som er viktig akkurat for din klubb, det kan være treningstider/-steder, kampprogram, tabell etc. Dere får eget app-ikon med egen logo og appen kommer i klubbens egne farger. Systemet er enkelt å administrere og bruke for både klubben, trenerne, utøverne og supporterne. Alt med tanke på at den skal være brukervennlig for alle parter! Som alle andre apper, vil din Klubb-app være tilgjengelig for nedlasting på Appstore og Google Play, kostnadsfritt.

Appene inneholder også UpSport Cross-App Communication, noe som gjør at dine brukere kan legge til venner fra andre klubber som også har en Klubb-app fra UpSport, chatte med dem, dele bilder etc. så mye de selv ønsker!

Inntektene genereres ved at næringslivet betaler for annonseringen, og klubben din mottar 45% av inntektene. Klubben kan også avgrense mot klubbens eksklusive sponsorer, så konseptet griper ikke inn i klubbenes allerede eksisterende inntektskilder og vil derfor være et supplement til dagens klubbfinansiering.

Få egen Klubb-app fra UpSport til klubben deres – dere også! Ta kontakt med oss

 

O_Pettersen