Karriere

UpSport skal være et spennende selskap for alle oss som jobber her. Vi skal oppfattes som seriøse, dyktige og ambisiøse. For å oppnå dette vektlegger vi personlig initiativ, skaperlyst og kunnskap om lokale forhold, både innen næringslivet og idretten. Med vår bakgrunn som idrettsutøvere skaper vi en sterk vinnerkultur, med og for idretten.

Vi ønsker alle at du skal lykkes hos oss, men vi forventer også at du tar ansvar for egen utvikling og karriere med konstruktive tilbakemeldinger fra dine medarbeidere. Relasjonsbygging spiller en viktig rolle i karriereutviklingen din hos oss. Norsk idretts styrke har alltid vært verdier, lederkrav og etiske retningslinjer – disse er også gjeldende hos oss.

Lyst til å jobbe i et selskap med stor takhøyde og mye arbeidsglede? Da er du velkommen til å søke hos oss, brenner du i tillegg for å fremme økonomien i norsk idrett kan du være den rette personen for oss. UpSport sine verdier, lederkrav og etiske retningslinjer er sentrale i arbeidet for å fremme økonomien i norsk breddeidrett.