Om UpSport

om_upsportUpSport – et selskap av idretten, for idretten!

UpSport AS ble grunnlagt i 2013 og er et datterselskap av SportsCapital AS. Grunnleggerne av selskapet og idèhaverne til konseptet er alle tidligere toppidrettsutøvere. Konseptet har til sikte å forbedre kommunikasjonen internt i idrettsklubbene og mot andre eksterne interessenter, så som foreldre, sponsorer og supportere, samt bidra til å styrke økonomien i norske idrettsklubber. Næringslivet blir samtidig tilbudt et produkt og en tjeneste det er stor etterspørsel etter og der norske idrettsklubber kan yte et betydelig bidrag i gjennomføringen.

UpSport og SportsCapital AS har inngått en avtale med Norges idrettsforbund og Norges håndballforbund om å gjennomføre UpSport-konseptet i Norge. Konseptet har til sikte å forbedre kommunikasjonen internt i klubben og eksternt mot andre interessenter, så som sponsorer og supportere, samt bidra til styrke økonomien i norske idrettsklubber.

Konseptet lanseres i de første klubbene i løpet av september 2014, deretter lanseres og implementeres det blant idrettsklubber utover det ganske land.

Bent Svele
Daglig leder
UpSport AS

Bent er tidligere eliteserie og landslagsspiller i håndball. Han har også spilt profesjonelt i spansk eliteserie for Caja Madrid og Maristas Malaga. Bent har lang fartstid fra norsk næringsliv og har jobbet som ekspertkommentator for TV2 siden 2009, noe han vil fortsette med også i tiden fremover.

Send e-post

UpSport AS
Marviksveien 13 B
N-4631 Kristiansand
www.upsport.no
Tel.: +47 40 00 70 70

Send e-post

Preben Vildalen
Markedsdirektør
SportsCapital AS

Preben er tidligere eliteserie- og landslagsspiller i håndball. Han har også spilt profesjonelt i tysk Bundesliga for SV Post Schwerin og ThSV Eisenach og har over 200 landskamper for Norge. Preben jobbet som  salgsansvarlig i NetCom og har vært markedsansvarlig i Vipers Kristiansand. Preben har ansvaret for alle markedsaktiviteter i SportsCapital og UpSport.

Leif Chr. Hærum
Styreformann UpSport AS
Adm. direktør SportsCapital AS

Leif Chr. er tidligere eliteseriespiller i håndball for Kristiansand IF. Han har en M.Sc. fra Universität Mannheim, Tyskland, og jobbet flere år som revisor i BDO før han ble CFO i et IT-selskap. Han ble senere headhuntet til toppledelsen i LIDL, der han sammen med de andre i ledelsen bygde opp LIDL i Norge til 50 butikker, nærmere 1.000 ansatte og en omsetning på over 2 mrd. kr.